Figure skating Lommel

Recreanten bij Figure skating

  Al sinds de oprichting van club zijn de recreanten de basis van onze club. Als je wilt gaan schaatsen start je in deze groep. Het is al mogelijk om vanaf een jaar of 4 te beginnen met kunstschaatsen. Jong geleerd is oud gedaan!
  De recreanten trainen iedere woensdag en zaterdag een uur onder leiding van ervaren trainers. Als je net begint is het ook mogelijk om schaatsen te huren, maar als je van plan bent om door te gaan is het verstandiger om zelf schaatsen aan te schaffen. Elk jaar kan je de vorderingen laten testen tijdens de diplomadag. Hier kan je examen doen voor door de KVSB erkende skils (1 t/m 9).
  Als blijkt dat je het schaatsen goed onder de knie krijgt, wordt je door de trainers uitgenodigd om, als je dat wilt, meer te gaan trainen in één van de andere groepen die midweeks extra trainen. Vanzelfsprekend is dit geheel vrijwillig en kan je natuurlijk gewoon ook lekker alleen op woensdag en zaterdag blijven schaatsen. Naast het schaatsen biedt club ook nog andere activiteiten. Als je zin hebt om te gaan schaatsen in deze groep is het mogelijk om eerst twee proeflessen te nemen. Vul hiervoor op deze site onder het kopje “Inschrijvingen” daarvoor het formulier in.

  Handschoenen verplicht.

 • Deze zijn verplicht, deze zijn niet alleen bescherming tegen de kou, maar bieden ook bescherming aan de handen bij valpartijen.
 • Verplicht bij lang haar, deze samen te doen tot een staart.

 • Dit geeft het hoofd een extra bescherming, bij het achterover vallen.

Social Media

We zijn te volgen op

© Any-Ware bvba algemene voorwaarden links