Figure Skating Lommel

Figure Skating Lommel.

  Figure Skating Lommel een club met leden afkomstig uit de wijde omtrek van Lommel. Er wordt getraind in het Luna ijsstadion op de Luikersteenweg. Bij ons kan zowel jong als oud terecht.

  Wij bieden de mogelijkheid aan om in verschillende disciplines te schaatsten. Een hele belangrijke groep zijn de recreanten. Zij zijn de basis van de vereniging. Dat wil zeggen dat aan beginnelingen, op een enigszins speelse wijze en in kleine groepen, de beginselen van het schaatsen worden bijgebracht. Stap voor stap worden de figuren ingewikkelder en wordt er tevens gekeken naar behendigheid en gratie.

  Als recreanten het schaatsen wat meer onder de knie krijgen bestaat er de mogelijkheid om door te stromen naar de wedstrijdgroepen, ook wel competitieve leden genoemd. Hier hebben we het dan over het solorijden. Voor schaatsers, die graag aan wedstrijden willen meedoen en daarvoor de juiste ambitie en instelling hebben, bieden wij de mogelijkheid om individueel extra trainingslessen te volgen. Figure Skating Lommel heeft altijd rijders gehad die zich konden meten met de nationale top van het kunstrijden in België.

  Ook bieden wij de mogelijkheid aan om je aan te sluiten bij het showteam. Hier is het de bedoeling om in een team te schaatsen. Sinds begin 2016 is er nog een belangrijke en uitdagende discipline bij gekomen, namelijk het Pic-Skating. Hiermee stelt Figure Skating Lommel ook de gelegenheid om ook kennis te maken met het schaatsen op wielen.

  Elk jaar houden wij Skating Skills of met andere woorden… de mogelijkheid om een groep hoger te geraken. Niet alleen houden wij Skating Skills, maar ook een clubgala. Hierbij voeren de leden een show op voor alle toeschouwers.

  Om aan clubmanifestaties te kunnen deelnemen moet men verplicht een clubvest dragen. Deze kan je aankopen voor € 45.

Social Media

We zijn te volgen op

© Any-Ware bvba algemene voorwaarden links